На Житомирщині створено ОТГ на базі міста обласного значення

  1 листопада 2018 року на сесії Новоград-Волинської міської ради прийнято рішення «Про добровільне приєднання територіальних громад сіл Майстрівської сільської ради до Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади». Про це повідомляє Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ.

   Депутати затвердили також план організаційних заходів, перспективні завдання розвитку Новоград-Волинської міської ОТГ та ряд інших організаційних рішень.

  Окремим рішенням утворено Майстрівський старостинський округ Новоград-Волинської міської ОТГ з центром у селі Майстрів у складі сіл Майстрів, Маковиці та Майстрова Воля, а також покладено обов’язки старости в старостинському окрузі на Борисюка Олексія Миколайовича, який здійснював повноваження Майстрівського сільського голови до приєднання, на період повноважень Новоград-Волинської міської  ради сьомого скликання.

  Отже, Новоград-Волинський пройшов усі етапи та завершив процедуру приєднання відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

  Консультативну допомогу у проходженні всіх етапів приєднання надавали регіональні консультанти проекту «ПУЛЬС».

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Последнее изменение Среда, 07/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework