«Чому, маючи стаж 39 років, як жебрачка випрошую гроші на ліки для доньки? Чому наша держава не дбає про онкохворих?»

  Саме такими питаннями задається Людмила Цимбалюк із Житомирщини, яка зробила в соціальній мережі Фейсбук публікацію, у якій просить небайдужих людей допомогти з лікуванням своєї доньки.

   Далі подаємо дослівно публікацію пані Людмили:

  «Пишу в простір,кому не знаю. Замучили думки. Чому? Чому? Чому? Чому в 54 роки,маючи робочий стаж 39років (3,5 роки вчилась,1,5 була в декреті) всі інші роки - робота, я, як жебрачка, випрошую гроші на ліки для доньки. Чому наша держава не дбає про онкохворих.

  Жінки, які мають гормозалежний рак молочної залози можуть жити, вони не повинні помирати, навіть,на 4 стадія. Є препарати сучасні, таргетної дії, які діють виключно на злоякісні клітини. Вони різні. Для гормозалежних - "Ібранс" (Палбоцикліб). А хто може їх дозволити собі придбати? Ціна становить 43000 грн на місяць. Державних закупівель нема. Чому? Клінічні випробовування препарат пройшов, ефективність доведена. Моя донька написала в міністерство лист,але хто на нього зверне увагу. Ліки є, а жінки помирають. Пишіть всі онкохворі, можливо, якщо буде багато звернень,то буде реакція хоч якась. А зараз я можу тільки одне: просити. Допоможіть! Благаю! Поки ще не пізно. А в голові думка, а що як допомоги не буде. Тоді кінець, доньки не буде, двоє внуків — сироти. Знову пишу, знову прошу. Нам потрібні гроші на життєвонеобхідний препарат, діагноз — 4 ст. раку молочної залози з метастазами в печінці і легенях.

  Картка ПриватБанку 5168757330346836. Куценко Тетяна».

kd07111810 3

kd07111810 1

Последнее изменение Среда, 07/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework