Неймовірна скеля Голова Чацького в Житомирі. ВІДЕО

  На каналі в Ютуб 7 листопада було опубліковане нове відео проекту ESCAPE, ініційованого житомирянами. Цього разу у ньому розповіли про одине з наймальовничіших місць Житомира — скелю «Голова Чацького».

 

  «Відкриваємо нові місця з безпосереднім пірнанням в атмосферу разом з форматом Escape360. Для тих, кому просто важко попу відірвати від комп'ютера, або щоб зрозуміти, наскільки цікаве те чи інше місце.  Перше відео з-під "Голови Чацького", скелі на березі річки Тетерів, міста Житомир.

  Ске́ля Голова́ Ча́цького — геологічна пам'ятка природи місцевого значення в Україні. Розташована в межах міста Житомира Житомирської області, на південний захід від центральної частини міста.

  Створена з метою охорони мальовничої монолітної скелі, складеної сірим гранітом. Скеля розташована на лівому березі річки Тетерів, має висоту близько  30 метрів над рівнем води Житомирського водосховища. Разом з сусідніми скелями утворює прямовисну стіну, завдовжки близько 120 метрів. Вершина скелі має вигляд голови людини», — йдеться в описі до відео.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 08/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework