У Житомирі відбудеться концерт до Дня десантно-штурмових військ

  Суспільний телеканал UA: ЖИТОМИР і радіостанція "Житомирська Хвиля" стали організаторами концерту співака й музиканта Дмитра Бабака. Переможець талант-шоу вперше виступить із концертом у Житомирі 21 листопада в День десантно-штурмових військ. Початок концерту о 19:00.

  Про це повідомляє suspilne.media.

  Це свято було встановлено минулоріч на честь хоробрості та героїзму воїнів-десантників. У Житомирі базується 95-та десантно-штурмова бригада. Для воїнів цієї бригади, а також військовиків єдиного в Україні 199-го навчального центру десантно-штурмових військ Суспільне підготувало подарунок.

  "Наш телеканал одноліток 95-ї бригади — символа нашого міста, — розповів менеджер Житомирської філії Артур Самарцев. — Минулого року ми відзначали разом 4 ювілеї: 80-річчя обласного радіо, 25-річчя телеканалу та 95-ї бригади і 20 років Житомирської хвилі. Ми провели чотири концерти за участі співаків Тетяни Піскарьової та Натаніки, гурту "Древляни", військового оркестру 95-ї бригади та хореографічної студії "Світлячок". А тепер вирішили привітати з професійним святом десантно-штурмові війська, і раді, що Дмитро Бабак відгукнувся на наше запрошення. Святкуємо разом!".

  "Саме в День десантно-штурмових військ, День Гідності та Свободи, а також у Всесвітній день телебачення і Всесвітній день вітань я готовий презентувати сольну програму під назвою "ЛюбаYоu. І першим містом, яке її почує буде Житомир!" — сказав Дмитро Бабак.

  Захід відбудеться в концертній залі телецентру UA: ЖИТОМИР за адресою вул. Театральна, 7.

Джерело: suspilne.media

 Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 09/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework