Курсанти Військової академії м. Одеси проходять щорічну практику на Житомирщині. ФОТО

  Ілля С., курсант третього курсу, вже сьогодні знає та мріє про це, де буде проходити військову службу після навчання. Його не лякають складності життя офіцера оновлених Десантно-штурмових військ:

   “Через рік я хочу прийти до 95 бригади. Я готовий служити саме тут. Зараз ми проходимо практику в бригаді, як командири відділення. Складності нас не лякають. Вже вчора ми вперше у своєму життя здійснили десантування з вертольоту Мі-8 по системі Адаптер-1. Спочатку було ніяково... ніколи такого раніше не робили!!! Але коли декілька раз здійснили спуски на тренуванні, ми зрозуміли, що це класно! Це щось цікаве та нове. Але можна і вище. Сподіваємось інструктори бригади нададуть нам таку можливість! Це круто! Ми перші із академії зробили це!

  Програма для проходження практики досить насичена. Вчора адаптер, сьогодні укладка та стрибки. Наступний тиждень також буде жарким...”

  Близько двох тижнів курсанти будуть залучені до активної фази бойової підготовки особового складу бригади. На них чекають захоплюючі та активні 14 днів. Інструторські заняття, практичне виконання елементів бойової підготовки та десантування різними способами. 

  Саме так курсанти відчують ритм життя українського десантника на собі.

  Завжди перші!

n0911181

n0911181

n0911181

n0911181

n0911181

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework