В Житомирській області за кілька днів трапилося одразу дві аварії за участю автобусів одного й того ж маршруту. ФОТО

  Від того, щоб стати учасником дорожньої автопригоди, на жаль, не застрахований жоден водій та пішохід, адже, як то кажуть, тут якщо не ти когось – то хтось тебе.

   І добре, коли в результаті ДТП страждають лише транспортні засоби, які отримують незначні механічні пошкодження. А от якщо в аварію потрапляє громадський транспорт, який перевозить значну кількість пасажирів,- то це набагато серйозніше. В Бердичеві вже другий раз поспіль за кілька днів потрапляли в аварію автобуси, які здійснюють перевезення пасажирів на маршруті №2. Про це повідомляє berdichev.biz.

   Нагадаємо, нещодавно на перехресті вулиць Житомирська та Цадика потрапив в аварію автобус №2. Автомобіль «Опель», рухаючись зі сторони авторинку, грубо порушив правила дорожнього руху, не надавши перевагу в русі автобусу, який їхав в напрямку М’ясокомбінату з боку переїзду. Спочатку іномарка скоїла зіткнення з автобусом, а потім врізалась у «дев’ятку».

  Ще одне ДТП за участю автобуса, який теж курсує по даному маршруту, сталося у четвер, 8 листопада, близько восьмої години ранку по вулиці Паризької комуни. Цього разу іншим учасником автопригоди став автомобіль «Рено». Про це нам повідомили очевидці аварії. В Бердичівському ВП інформацію підтвердили, проте зазначили, що обидва водії відмовилися від офіційного оформлення дорожньо-транспортної пригоди.

  Зазначимо, що у першому випадку не було абсолютно ніякої вини водія, щодо другого – то хто став винуватцем аварії, достеменно невідомо. Однак не виключено, що причиною зіткнення могли стати ремонтні роботи, які ведуться зараз по вулиці Паризької комуни, так як на просто проїздній частині висипані будівельні матеріали, призначені для проведення відповідних робіт, що ускладнює проїзд транспортним засобам.

kd09111826 1

kd09111826 1

kd09111826 1

kd09111826 1

 Денис Заремський, berdichev.biz

 

Последнее изменение Понедельник, 12/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework