×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині виконавча служба описала майно водоканалу за борги по зарплаті перед працівниками

 
  Як повідомляє прес-служба ГТУЮ в Житомирській області, у Новоград-Волинському районі державними виконавцями було описано майно комунального підприємства, яке мало борг по зарплаті перед працівникам в сумі 156 тис. грн.
 
  «Серед суб’єктів господарської діяльності, що потрапили до «чорного» списку боржників по заробітній платі, - комунальне підприємство «Гульськ-водоканал» Гульської сільської ради. Воно заборгувало своїм працівникам 156 тисяч гривень. Державні виконавці Новоград-Волинського міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Житомирській області описали виробниче обладнання та транспортні засоби підприємства.
  У недалекому майбутньому на майно чекає оцінка та передання на реалізацію через електронні торги ДП «СЕТАМ» (OpenMarket). Кошти від продажу майна будуть перераховані на погашення зарплатної заборгованості», - поінформували в прес-службі ГТУЮ в Житомирській області
 
  Згідно з даними управління, на Житомирщині налічується 26 підприємств-боржників з виплати заробітної плати. З початку цього року державними виконавцями області було стягнуто з таких підприємств майже 9,5 млн грн. Тільки за період старту кампанії з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, тобто з 2 квітня 2018 року, цей показник сягнув 5,5 млн грн.
 
Джерело: insider

 

Последнее изменение Понедельник, 12/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework