«Нікого в руки вони не передавали, ми самі його знайшли», — донька зниклого грибника на Житомирщині

  Оксана Гончаренко, донька грибника, який нещодавно загубився в лісі, розповіла «ІнфоМалин» іншу версію подій. За словами жінки, поліція подала неправдиву інформацію про пошуки її батька.

   Про це йдеться на infomalin.biz. 

  «Ми самі його знайшли у лісі та привезли скутером додому», — розповідає «ІнфоМалин» Оксана Гончаренко.

  6 листопада близько 10 години ранку чоловік поїхав до лісу по гриби. Останній раз з ним вдалося поговорити о другій годині дня, після цього його телефон був без зв’язку.

  «Ми почали хвилюватися і спочатку самі поїхали до лісу. Шукали до ночі, поки зовсім не стемніло. Зрозуміли, що можемо й самі заблукати, тому вирішили повернутися і зателефонувати до поліції», — розповідає жінка.

  Близько трьох годин у відділенні поліції приймали заяву. Потім поїхали до матері оформлювати потрібні документи:
«Я спілкувалася з слідчим. Пропонувала звернутися до ДСНС, щоб вони приєдналися до пошуків. На що мені відповіли, що «зараз ніч, темно, хто туди вже поїде, чекаємо ранку».

  Як тільки почало світати Оксана Гончаренко разом з односельчанами, які погодилися допомогти у пошуках, поїхали шукати 78-річного дідуся. Поліція, за словами жінки, виїхала значно пізніше за них:

  «Шукали усі разом. Потім о 7.23 прийшла смс сусіду, що телефон знову на зв’язку. Ми просто йому з декількох телефонів тоді дзвонили. Ми зателефонували, але батько не міг точно пояснити, де саме він знаходиться. Це дало впевненість, що з батьком усе гаразд і він живий. Повідомили про це поліцію і одразу поїхали до відділку. Там нас попросили почекати півгодини, бо потрібно знайти лісника, який допоможе. Я чекала, а потім зрозуміла, що потрібно їхати самій і рятувати батька».

  Для підмоги Оксана знайшла людину, яка дуже добре знає лісовий масив в районі села Березине. Разом з іншими небайдужими людьми, вони знову вирушили на пошуки:

«Батька вдалося знайти. Він дуже замерз. Ми одразу відвезли його додому на скутері. Подзвонили поліції і сказали про це. Мене запитали, де саме його знайшли і сказали, що приїдуть до нас, бо для звітності треба підписати якісь документи. Я сказала, що нам зараз не до цього, попросила трохи почекати».

Через 15–20 хвилин, за словами жінки, до їх двору приїхали поліцейські з документами. Жінка поставилася до цього з розумінням, бо у кожного своя робота.

«Для мене головним було, що батько живий. Тому до приїзду віднеслася спокійно. Попросили батька сфотографувати. Я сказала, що йому зараз не до фотосесій. Але сказали, для звітності фото треба».

Через декілька днів жінка прочитала новину, що її 78-річного батька врятували поліцейські та «доставили заблукалого дідуся додому та передали під опіку дочці».

«Нікого в руки вони не передавали. Ми самі його знайшли. Ситуація вкрай неприємна, навіщо таке робити і так описувати цю ситуацію? Якщо не ви його знайшли, нащо перекручувати інформацію і подавати ось так. Як після такого довіряти роботі наших поліцейських?»

  Нагадаємо, що 7 листопада відділ комунікації поліції Житомирської області опублікував новину «На Малинщині поліція розшукала заблукалого у лісі 78-річного грибника».

Лілія Речицька, infomalin.biz

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 13/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework