У Житомирському районі вогнеборці ліквідували пожежу в господарчій будівлі та врятували оселю від перекидання полум’я

  9 листопада о 17:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі у с. Піски Житомирського району.

  Сусідка власників будівлі з вікон оселі побачили посеред ночі яскраве світло. Коли вийшла на подвір’я, то зрозуміла, що горить сусідський сарай. Спочатку жінка разом із односельчанами кинулися самотужки гасити пожежу та рятувати майно. Спроби виявилися марними, і вони викликали рятувальників.

  По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено покрівля споруди площею 100 кв. м. Оцінивши обстановку, вони прийняли рішення зосередити сили на відбиванні полум’я від житлового будинку, що розташований у 5 метрах, та продовжили гасіння палаючої будівлі.

  Бійці ДСНС о 18:45 локалізували пожежу та о 21:00 - ліквідували. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити дах господарчої будівлі та пошкоджено прекриття. Тривалий час знадобився вогнеборцям для розбирання конструкцій та проливання водою конструкцій, аби запобігти подальшому горінню.

  Причина пожежі, а також усі обставини наразі встановлюється.

kd13111805 2

kd13111805 3

kd13111805 4

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Вторник, 13/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework