×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині депутат придбав авто вартістю понад 300 тисяч гривень і не повідомив про суттєві зміни в майновому стані

  Органи прокуратури Житомирської області продовжують співпрацю із громадською організацією Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем».

  Зокрема, прокуратурою опрацьовано інформацію громадської організації щодо неповідомлення депутатом Малинської міськради про суттєві зміни у майновому стані та матеріали надіслано до Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ НПУ.

  Управлінням встановлено, що депутат вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, про що складено стосовно нього протокол за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП та скеровано до суду.

  У подальшому Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у судовому розгляді справи, під час якого встановлено, що 25.02.2017 особа набула у власність автомобіль, вартістю 316 095 грн. Однак, порушила вимоги чинного законодавства та не подала повідомлення про суттєві зміни в майновому стані на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.   

  Постановою Малинського районного суду депутата визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та накладено штраф в розмірі 1700 грн.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 13/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework