Звягельчанка: Ми прокинулися від нестерпного, їдкого запаху і зрозуміли — горимо! У нас малі діти! ФОТО

  Саме така публікація з'явилася від звягельчанки в соціальній мережі Фейсбук.

  Пропонуємо ознайомитися з тим, що ж сталося, прочитавши публікацією користувачки   

 «Люди добрі!!!! Куди котиться світ!!! Невже без жертв наши чиновники нічого не почнуть робити!!!! ДІСТАЛО ВЖЕ ВАША БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ!!!!!! НАКИПІЛО!!!!!???

  Сьогодні вночі у нас в підїзді сталась пожежа!! Загорівся хлам сусідки, який вона зносить зі смітника!!! За квартиру я взагалі мовчу, там вже й пройти ніде!!!!! І ось, вночі, ми просинаємось від нестерпного, їдючого запаху, і розуміємо - ГОРИМО!!!!! У нас маленькі діти!! Що робити???? Сусідка, звісно, спить, пожежників викликають сусіди, які просто задихаються (в квартирі було стільки диму що не видно було нічого). Я тільки думала про одне - щоб не потруїлись діти, які сплять. Ці події були близько 4 ранку!!!! КУДИ МИ КОТИМОСЬ!!!!!!!

  А перед цим, ми неодноразово звертались в ОСББ ВІКТОРІЯ з тим, щоб розібрати ті коробки, говорили що таке буде (вже не один раз в неї була пожежа). Ходили до міського голови!! В міліцію (бо сусідка ще й збуває горілку). В прокуратуру, в санстанцію, в відділ ЖКХ...... загалом. В нас є стоси бумаг, і смішних відповідей на них. Все що робили - її штрафували на 31, 54 гривні. ТО ЦІНА НАШИХ ЖИТТІВ І ЖИТТІВ НАШИХ ДІТЕЙ!!!????

  Я ПИШУ І МЕНЕ ТРУСИТЬ!!!!! Сьогодні пожежа закінчилась благополучно. Але чи буде так наступного разу????

  Чи можливо треба вже піднімати свої дупи і щось робити??? Скільки ми можемо оббивати пороги а ви нас футболите???? Надіюсь хоть хтось прочитає і зробить висновки!!!

  І знайте - МИ ЦЕ НЕ ПОЛИШИМО!! БУДЕМО ЙТИ І ШУКАТИ ПРАВДУ ДАЛІ!!!!ТОМУ ЩО МИ БОЇМОСЬ ЖИТИ З ТАКИМИ СУСІДАМИ!!! МИ НЕ ПРОСИЛИ ЗРОБИТИ ЩОСЬ НЕЙМОВІРНЕ!!!! НАВЕДІТЬ ПОРЯДОК, ВИВЕЗІТЬ ЦЕЙ ХЛАМ!!!! ЧОМУСЬ У ІНШИХ МІСТАХ ТО РОБИТЬСЯ, А МИ ЯК ЗАЧАРОВАНІ - НІЧОГО НЕ МОЖЕМО ЗРОБИТИ, БО ВОНА НІКОГО НЕ ВПУСКАЄ В КВАРТИРУ!!! То чекаємо поки буде якийсь летальний випадок, тоді всі швидко зашевеляться!!!!!

  Декілька фото з останньої пожежі додаю», — зазначає в дописі автор.

kd13111810 1

kd13111810 1

kd13111810 1

kd13111810 1

kd13111810 1

kd13111810 1

kd13111810 1

kd13111810 1

 Фото: Світлана Перетятко, Фейсбук

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework