×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині триває фотоконкурс «Рідний край – моє Полісся»

  Управління культури та туризму ОДА спільно з  обласним Центром народної творчості та обласною організація Національної спілки фотохудожників України оголошує прийои робіт на участь у щорічному фотоконкурсі «Рідний край – моє Полісся».

  Мета конкурсу – це сприяння подальшому розвитку аматорського фотомистецтва в області, виявлення і підтримка нових талановитих майстрів, а також засобами сучасного фотомистецтва показати велич і красу нашого Поліського краю.

  У конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі фотомайстри та фотоаматори області – вік необмежений.

  Номінації конкурсу:

  • жанрові сцени сучасного життя Житомирського Полісся, репортаж;

  • поліський пейзаж, архітектура, проблеми екології навколишнього середовища Полісся;

  • портрет;

  • вільна тема.

  У номінацію «Вільна тема» приймаються серії або поодинокі фотографії на найрізноманітніші теми, які автор обирає самостійно.

  Учасник може подати до 10 друкованих на фотопапері робіт, як кольорових, так і чорно-білих, розміром 20 х 30 або 25 х 38 або 30 х 40 см без рамок і паспарту. До участі у конкурсі також приймаються фотографії у вигляді панорами розміром по короткій стороні не більше 30 см, фотографії не стандартного розміру подаються змонтовані в рамках автора. Автор надає роботу у власному оформленні.

  На зворотній стороні кожної світлини необхідно написати назву світлини та псевдонім автора. В окремому запечатаному конверті, підписаному псевдонімом автора, подаються повні дані автора: прізвище, ім’я, по-батькові, адреса, телефони. Всі роботи обов’язково подаються також в електронному варіанті на електронних носіях для можливого видання каталогу та розміщення на сайті.

  Фотографії подаються авторами особисто або поштою за адресою: м. Житомир, вул. 8 Березня, 5, ЖОЦНТ, 10003. Останній термін подачі робіт– 26 листопада 2018 р.

  Довідки за телефонами.: 24-28-40, 0679529998 – Одоміч Віктор Миколайович.

Джерело: oda.zt.gov.ua

 

Последнее изменение Среда, 14/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework