На Житомирщині односельчани просять відібрати трьох неповнолітніх дітей у горе-матері. ФОТО

  Публікація саме з таким зверненням з'явилася в мережі Фейсбук.

 

  Зокрема, користувачка Юлія Ковальчук розповіла таку сумну історію:   

  «В таких умовах проживає родина одинокої матері Мірошниченко Ольги, яка перебуває на обліку в службі в справах дітей РДА. Мати не виконує своїх батьківських обов'язків по відношенню до своїх неповнолітніх дітей:  Мірошниченко Максима (09.09.2004р.н.), Анжели (05.10.2010р.н.) та Олександри (19.08.2014 р.н.). Ольга сильно зловживає спиртними напоями. Весною цього року продала земельний пай, а отримані кошти (приблизно 90 000 грн) пропила зі своїми друзями.

  Також Ольга відбуває умовний термін за крадіжку грошей у пенсіонерки. На даний час запасів дров на зиму немає, запаси овочів, інших продуктів харчування взагалі відсутні, так як гроші всі пропиті, а щоб посадити картоплю, не вистачило часу. Будинок потребує капітального ремонту: вибиті вікна, двері, в середині будинку оббиті стіни. Постільна білизна взагалі відсутня. Посуд не придатний для споживання їжі, якої немає. Діти ходять по сусідах та просять їжу. Одяг, який дають люди діткам, розкиданий по кімнатах. Я та завідуюча ФАПом Калін С. М. надаємо ліки, коли діти хворі, купуємо продукти харчування.

  Можна багато ще розповідати...Я неодноразово письмово звертаюсь до служби у справах дітей-прошу вилучити дітей від горе-матері. Не знаю, як ці дітки переживуть голодну та холодну зиму. 14 листопада, разом з працівниками МКП АРЦ соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також з начальником АРС з питань пробації Б. Бордюгом, проведено роботу з багатодітними родинами, а головне — з Мірошнтченко О.В., за що я щиро дякую. На жаль, працівники служби в справах дітей відмовились виїхати в ці родини. Особисто я та жителі нашого села просимо допомоги, аби вилучити даних дітей у горе-матері. ШАНОВНІ, давайте не будемо чекати страшної трагедії!», — йдеться в повідомленні.

kd15111811 3

kd15111811 4
kd15111811 5
kd15111811 6
kd15111811 7
kd15111811 8

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework