×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині батьки звинувачують лікарів у смерті 6-місячного сина. ВІДЕО

  На думку рідних, медики не змогли правильно встановити діагноз і три тижні лікували малюка за хибною схемою.

  5-річна Марійка Ткаченко показує фото померлого братика. "Ось і в мене на ручках. Він  посміхався всім, я його вкладала спатки, співала пісеньку і він одразу засинав. Він  з ангелочками", - каже сестра малюка. Три дні тому братик Марійки помер у реанімації міської лікарні. 

  Тетяна Ткаченко каже, що все почалось із застуди, якою перехворіли всі троє її дітей. Лікувалися ретельно, дотримуючись призначень сімейного лікаря. "Усі кашляли, вилікувалися на антибіотиках. На кінець антибіотиків у нього піднімається температура. На температуру викликаємо  швидку і їдемо у лікарню", - пригадує мама. Там у малюка знайшли гостру кишкову інфекцію і поклали в стаціонар, а через три дні перевели до реанімації.

  Мати каже, медики ніяк не могли поставити остаточний діагноз, і, крім кишкової інфекції, в малюка підозрювали отит та пієлонефрит.  "Йому зробили три анестезії, три наркози,  йому пробили вуха, йому робили переливання крові, як ставили підключицю, вони пробили йому легеню.  І з того дня йому ставало все гірше і гірше", - розповіла жінка. Через три тижні в лікарні піврічний Ігорко помер. 

  Деталі в сюжеті:

Джерело: tsn.ua

 

Последнее изменение Пятница, 16/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework