В одному з районних центрів на Житомирщині масово грабують будинки

  8 листопада 2018 року до Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області надійшло телефонне повідомлення від жительки м. Радомишль про те, що заявниця виявила невідому особу, яка намагалась викрасти побутові речі з її домогосподарства.

 

  Про це повідомляє radomyshl.com 

  Проведеними заходами встановлено, що 08.11.2018 раніше судимий житель м. Радомишль, шляхом вільного доступу, проник до домогосподарства заявниці та збивши навісний замок, таємно проник до середини сараю, з якого скоїв крадіжку металевих предметів, та з під навісу на території домогосподарства викрав велосипед.

  Крадій у скоєному зізнався.

  Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.2 ст. 15 та ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка).

  6 листопада 2018 року до Радомишльського відділення поліції Коростишівського відділу ГУ НП в Житомирській області надійшла заява від жителя м. Радомишль про те, що в нього з підвального приміщення викрали електроінструменти.

  Проведеними оперативно розшуковими заходами встановлено, що в період часу з 04.11.2018 року по 06.11.2018 року невідома особа шляхом вільного доступу, а саме зняттям металевої клямки на дверях підвального приміщення заявника, проникла усередину, звідки таємно викрала електрозварку марки «Тех – АС», електрозварювальну маску, болгарку «Ribet», електролобзик, пачку електродів «4».

  Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

  5 листопада 2018 року до чергової частини Радомишльського відділення поліції Коростишівського відділу поліції ГУНП в Житомирській області надійшло повідомлення від жителя м. Радомишль про те, що з його дачного домогосподарства викрали особисті речі.

  Проведеними заходами встановлено, що в період часу з 25.10.2018 по 05.11.2018 року, невідома особа, шляхом розбиття віконного скла дачного домоволодіння заявника, таємно проникла в середину будинку, звідки скоїла крадіжку двох кольорових телевізорів та інших побутових предметів.

  Попередня правова кваліфікація ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка).

  5 листопада 2018 року до Радомишльського відділення поліції Коростишівського відділу пооіції ГУНП в Житомирській області надійшло повідомлення від жителя м. Радомишль про те, що з дачного домогосподарства викрали особисті речі заявника.

  Проведеними оперативно розшуковими заходами встановлено, що 29.10.2018 року близько 23.00 год. мешканці с. Лутівка та м. Радомишль, обидва непрацюючі, таємно проникли на територію дачного домоволодіння заявника, звідки шляхом розбиття віконного скла проникли в середину будинку, де скоїли крадіжку телевізора «SHARP» та телевізора «SONY».

  Викрадене майно вилучено за місцем проживання одного з крадіїв.

  Правопорушники у скоєному зізнались. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

  Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка).

Джерело: radomyshl.com

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework