×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині впродовж однієї доби двічі горіли приватні будинки. ФОТО

  18 листопада о 10:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Миропіль Романівського району.

  Про це рятувальників сповістив господар оселі, прокинувшись від їдкого запаху диму. Чоловік намагався самотужки впоратись із загорянням, проте йому це не вдалося.

  По прибуттю чергового караулу вогнеборців горіла дерев’яна стіна житла. Рятувальники швидко упорались із займанням, не допустивши розповсюдження полум’я оселею. Вогонь устиг знищити лише 2 кв. м стіни.

  Того ж дня о 22:40 миропільські вогнеборці ліквідовували пожежу в с. Колодяжне Романівського району. Там також загорілось дерев’яне помешкання. Господиня оселі розтопила дві груби. Лягаючи спати, вона відчула запах горілого. Осередок займання був як раз біли другої груби.

  По прибуттю рятувальників увесь дах житла був охоплений полум’ям. Силами бійців ДСНС о 23:20 пожежу локалізовано, а о 01:43 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю помешкання. Гасіння загоряння ускладнювалось великим пожежним навантаженням на горищі. Там зберігалась солома та різноманітні легкозаймисті захаращені речі.

  Попередньо встановлено, що причинами обох пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Загиблих та травмованих не виявлено.

ok 19.20145jpg

ok 19.203369jpg

У ДСНС України у Житомирській області

 

 

Последнее изменение Среда, 21/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework