×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Можна буде пити з-під крана: У Городниці встановлять нове обладнання для очистки води

  До кінця 2018 року в Городниці повністю замінять старе обладнання для водоочистки. Вартість проекту – близько 1,4 мільйона гривень. 

  Селище взяло участь у програмі "Питна вода України". 12 листопада на порталі публічних закупівель Prozorro з'явилося оголошення про початок тендеру "Технічне переоснащення станції водопідготовки в смт Городниця". Його оголосив Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації, - про це повідомляє Novograd.city

  Novograd.city звернувся за коментарем до очільника Городницької ОТГ Івана Онищука:

  – Потрапити до переліку населених пунктів, які беруть участь у програмі "Питна вода України", ми намагаємося ще з 2010 року. Обладнання, яке нині очищує воду в селищі, працює ще з 70-х років. Воно вже і морально, і фізично застаріле, – каже селищний голова. – У нас дуже високий вміст заліза у воді. Цей проект дозволить повністю замінити станцію водоочистки і подавати у школу, садочок, лікарню і простому населенню знезаражену і знезалізнену воду, що відповідатиме стандартам питної. – Загалом покращення торкнеться понад 300 абонентів у громаді, – додав Іван Онищук.

  На фінансування програми "Питна вода України" у держбюджеті 2018 року передбачили 200 млн гривень. Основними критеріями відбору проектів є: відповідність проектів основним заходам і завданням Загальнодержавної цільової програми, наявність схем оптимізації роботи систем централізованого водопостачання населених пунктів, регіональної програми забезпечення населення якісною питною водою, завершення реалізації проекту в поточному році тощо.

Джерело: novograd.city

 

Последнее изменение Среда, 21/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework