×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Проблемний будинок в Житомирі відремонтували майже за півтора мільйона гривень. ФОТО

  Капітальний ремонт будинку по вул. Троянівській 13/1, у стіні якого торік утворилися тріщини, тривав майже рік і коштував міському бюджету 1,47 млн грн.

  У процесі замінили підвідний трубопровід  холодного водопостачання, підсилили зовнішні несучі стіни і фундамент, замінили покрівлю, утеплили та оздобили фасад, частково замінили вікна в квартирах, а також відремонтували асфальтобетонне покриття прибудинкової території.

  Про це під час огляду об’єкту 19 листопада повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

  «Минулого року у будинку утворилася велика тріщина. Людей відселили. Частина з них жила в готелі «Житомир», поки проводилися основні роботи з посилення фундаменту і стяжці самого будинку. Також була замінена покрівля, утеплений фасад мінеральною ватою. На все це з міського бюджету пішло 1, 47 млн грн. Я хочу подякувати, перш за все, мешканцям за розуміння ситуації. Частину робіт люди робили за свій кошт. Таким чином спільними зусиллями вдалося відновити цей будинок, зберегти його. Також дякую управлінню і підряднику», – зазначив міський голова.

  Місцевий житель Томаш Ліневич розповів, що його сусіди дуже задоволені ремонтом. Мовляв, і міська влада, і підрядник підійшли до проблеми відповідально. Більше того, після утеплення будинку мешканці суттєво економлять – газу використовують у 2,5 рази менше.

  «Утеплили 10-ти сантиметровою мін ватою відповідно до нових стандартів. Тепліше стало набагато. Я за рік увійшов у 1000 кубів, а раніше я спалював 2500 кубів. Коли сонце, то я опалення вимикаю, а ввечері вмикаю. Немає сенсу палити. Переробили повністю покрівлю і утеплили. Якість робіт дуже хороша. Ми дуже дякуємо всім, хто нам допомагав», – сказав чоловік.

  Капітальний ремонт виконувала підрядна організація ФОП Трокоз з грудня 2017 року по листопад 2018 року.

  «Ми оперативно за цей будинок взялися. Стягнули його ще до Нового року. 31 грудня у першій половині дня закінчили стяжку. А вже потім взялися за все інше», – розповів підрядник Ігор Трокоз.

ok 21.20136jpg

Джерело: zt-rada.gov.ua

 

Последнее изменение Среда, 21/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework