Гурток «Моделювання іграшок-сувенірів» на Житомирщині, який функціонує вже 20 років! ВІДЕО

  У центрі позашкілля ім. Разумкова в Житомирській області свято: зразковому художньому колективу «Моделювання іграшок-сувенірів» виповнюється 20 років.

 

  Рівно стільки його керівник Олена Сальнікова вчить своїх вихованців творчо працювати, оволодівати мистецтвом вишивки, бісероплетіння, писанкарства, лялькарства. За ці роки скільки дітей було – що й не злічити, але радісно вчителю бачити своїх вихованців

  Гуртку «Моделювання іграшок-сувенірів» - 20 років!

  За ці роки скільки дітей було – що й не злічити, але радісно вчителю бачити своїх вихованців, котрі впевнено крокують власним шляхом творчості. Серед усіх Тамара Поліщук, Катерина Сарнецька, Тетяна Ігнатюк, валерія Лесик, Валентина Мазейна.

  Нині Валентина займається виготовленням ляльок, майстриня – учасниця багатьох українських та міжнародних виставок. Але й ті, хто не продовжив улюблену справу – не шкодує, бо навчились головному.

  Виставка робіт Олени Сальнікової та її вихованців – то лише маленька часточка усього зробленого за ці роки. Чимало, кажуть, роздарували із легкої руки…

  За творчою працею, вишивкою, бісероплетінням чи писанкарством, непомітно спливають години, кажуть вихованці гуртка. А перерви на чай іще більше зближують. Тож у день ювілею директор позашкілля гуртківцям подарувала електрочайник, а батьки презентували ще й солодкий гостинець – торт, аби на всіх вистачило!

  Проте торт іще рано було їсти, адже вихованці гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» разом зі своїм керівником запросили присутніх взяти участь у майстер-класі. Охочих виготовити на згадку сувенір і зробити святкове відео було багато.

Джерело: trkvik.tv

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework