×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині після пограбування кафе чоловік намагався втікти від поліцейських на автобусі

  42-річний житель Рівненщини, гостюючи у місті Баранівка, викрав 11 тис. грн з каси місцевого кафе-бару. 

  Поліцейські затримали спритника просто на автобусній станції, звідки він планував їхати далі. Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

  "20 листопада близько 16-ї години до Баранівського відділення поліції звернулась працівниця одного із кафе райцентру із повідомленням про крадіжку. За словами заявниці, невідомий чоловік викрав виручку на загальну суму понад 11 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

  Обставини злочину з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи. Жінка поділилась своїми підозрами і розповіла про незнайомого їй відвідувача, який прийшов до закладу, зробив замовлення, а потім кудись зник, вочевидь, прихопивши з собою виручку з каси.

  "Від заявниці поліцейські отримали зовнішні прикмети підозрілого відвідувача. Ми припустили, що це може бути немісцевий житель. А відтак були організовані відповідні розшукові заходи. Також ми оперативно переглянули записи камер відеоспостереження і за їх допомогою відстежили напрямок руху підозрюваного", - розповів начальник Баранівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

  На місцевій автостанції працівники слідчого підрозділу вчасно помітили чоловіка, який за прикметами був схожий на розшукуваного. Чоловік як раз заходив у салон рейсового автобусу. Під час зовнішнього огляду у, як з’ясувалось, 42-річного жителя Рівненщини, була виявлена та вилучена сума, викрадена з кафе. Свою причетність до злочину чоловік визнав.

  За його словами, у Баранівку він приїхав на гостини до своєї знайомої.

  "У ході подальшої перевірки було встановлено також, що затриманий розшукувався нашими колегами з Рівненської області як підозрюваний у причетності до близько 10 крадіжок. Відтак чоловіка ми передали тамтешнім поліцейським", - повідомив Олексій Гнатюк.

Джерело: baranivka.blogspot

 

Последнее изменение Пятница, 23/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework