×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Житомирській області впроваджують проект з управління відходами

  36 ОТГ з  Дніпропетровської, Волинської та Житомирської областей візьмуть участь у проекті «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніципальному рівні в ОТГ» Програми U-LEAD.

  Про це повідомляє портал "Децентралізація". 

  "36 об'єднаних територіальних громад у трьох областях України (Дніпропетровська, Волинська та Житомирська) візьмуть участь у проекті «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніципальному рівні в ОТГ» Програми «U-LEAD з Європою», що втілюватиметься спільно з Кластером сталого економічного розвитку GIZ", - йдеться у повідомленні.

  За визначеними критеріями відібрано 14 ОТГ в Дніпропетровській області, 11 ОТГ - в Житомирській області, 11 ОТГ - у Волинській області.

  В рамках проекту представники відібраних ОТГ візьмуть участь у навчальній програмі, що націлена на підвищення компетенцій з організації послуг у сфері управління твердими побутовими відходами (ТПВ). Також громади отримають технічну допомогу в розробці стратегічних планів з управління ТПВ, що сприятиме застосуванню новітніх підходів для впровадження ефективного та прозорого надання послуг. За участю національних експертів заплановано проведення інформаційно-просвітницьких заходів для мешканців громад з метою покращення культури поводження з відходами.

Джерело: ukrinform.ua

 

Последнее изменение Пятница, 23/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework