На Житомирщині за втручання прокуратури припинено нецільове використання майже 100 га землі вартістю понад 3 млн грн, що належить професійному ліцею

  Йдеться про те, що Любарський професійний ліцей незаконно передав в оренду товариству з обмеженою відповідальністю земельні ділянки загальною площею 99,6 га вартістю 3,1 млн грн, які перебували в постійному користуванні навчального закладу.

   Зокрема, у травні 2018 року між сторонами укладено договір, начебто, про спільну діяльність, відповідно до якого, професійний ліцей передає приватному товариству 99,6 га землі для вирощування сільськогосподарської продукції, з метою подальшого отримання прибутку.

  Однак установлено, що зазначений договір укладено для приховування орендних відносин та використання не за призначенням землі, наданої державою для дослідницьких  і навчальних цілей.

  Бердичівською місцевою прокуратурою заявлено позов про визнання недійсним договору про спільну діяльність, укладеного між Любарським професійним ліцеєм і ТОВ «Хмільницьке» та повернення 99,6 га землі.

  Лише після того, як господарським судом Житомирської області позов прийнято до провадження, відповідачі визнали незаконність своїх дій.

  Відтак, за втручання прокуратури навчальному закладу повернуто майже 100 га землі, про що складено офіційний акт приймання-передачі землі.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Воскресенье, 25/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework