Кричущі випадки "дикунства", "варварства" на фасадах житомирських будівель

  Саме на цю тему й дав коментар на своїй Фейсбук-сторінці головний архітектор Житомира Юрій Безбородов.

 

  «Іноді потрібно давати коментарі стосовно кричущих випадків "дикунства" або "варварства" на фасадах. Цей приклад - не виключення. Якщо помітили щось з категорії "кров з очей" - будьте певні, що там відсутні погодження і вісить ця реклама піратським способом. До першого рейду контролюючих органів, а їх є у нас аж два - це і КП "Інспекція з благоустрою" і "Муніципальна поліція".

  Але, нажаль, швидкість, з якою таке дикунство з'являється на фасадах, парканах тощо та законні шляхи боротьби з нею - неспівставні у швидкостях та складності процедури. Якомусь підприємцю повісити це жахіття - питання доби: роздрукувати та змонтувати. А органам виконавчої влади треба 1. знайти це порушення (і тут дякую небайдужим мешканцям, які скидають фото прямо у месенджери) 2. скласти протокол 3. додати порушення до ПРОЕКТУ рішення на демонтаж 4. Оприлюднити цей поки що ПРОЕКТ рішення згідно законодавству певний термін (20 робочих днів) 5. На Виконкомі отримати СХВАЛЬНЕ рішення про демонтаж 6. Демонтувати.

  Рахуйте, скільки часу пройде? Десь більше місяця, а можливо, і два. На демонтаж. А на монтаж - доба-дві. І архітектурно-художня концепція тут безпорадна. Ще й штрафи за це варварство смішні, бо символічні. Звичайно, що їх треба робити такими, щоб порушувати було економічно недоцільно. Незважаючи на все це боротьба з рекламним хаосом у місті триває постійно, але повільніше ніж він з'являється знову. Такі ось "повітряні млини" урбанізації», — йдеться в повідомленні.

DSC26111805 01

Последнее изменение Понедельник, 26/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework