×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Ушомирському лісництві дві молоді дівчини опікують ліс. ФОТО

  Хоча вони прийшли працювати в Ушомирське лісництво не в один день, все ж улюблена лісова справа міцно прив’язала їх до роботи, яку вони старанно і відповідально виконують.

  Ірина Ілляхова працює черговим пожежним. Саме в Ушомирі розміщений центральний відеоспостережний пункт Коростенського держлісомисгоспу, де здійснюється цілодобове відеоспостереження за лісовими угіддями 5­ти лісництв. Це дуже відповідальна ділянка роботи, адже відволікатися не можна ні на хвилину, а про будь­яке виявлене задимлення необхідно відразу інформувати керівництво лісгоспу і пожежно­оперативні служби. Ірина зі своїми обов’язками справляється відмінно, отож всі потенційні пожежі вдалося локалізувати відразу, без подальшого розповсюдження.

  Помічник лісничого Ушомирського лісництва Вікторія Гресько вважає важливою справою вирощування адаптованого посадкового матеріалу. Зараз вона ретельно доглядає сіянці сосни звичайної у спеціальних коробах, в яких вони перебуватимуть і взимку. А вже весною молоді пагони будуть висаджені на угіддя Коростенського держлісомисгоспу. Окремо тут вирощуються сіянці дуба звичайного, адже вони потребують дбайливого догляду. Вікторія стверджує, що їй дуже подобається робота у лісових розсадниках.

  Обидві дівчини вважають свій професійний вибір правильним.

ok 27.11.20356jpg

Джерело: narslg.com.ua

 

 

Последнее изменение Вторник, 27/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework