×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирянину за несплату аліментів на суму майже 30 тисяч доведеться попрацювати на суспільно корисних роботах

  Хронічна несплата житомирянином своїй дитині аліментів призвела до боргу у розмірі 27 тисяч гривень.

  Державні виконавці Корольовського відділу державної виконавчої служби м. Житомир Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, навідавшись до оселі батька-боржника, склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 183-1 КУпАП, який скерували на розгляд до Богунського районного суду м. Житомира, - про це повіжомляють в групі Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області у Фейсбук.

  Тепер на злісного неплатника чекає адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт від 120 до 360 годин. Якщо боржник ухилятиметься від виконання таких робіт, до нього спочатку застосують адміністративний арешт строком до 10 діб, а у разі злісного ухилення від роботи на благо громади та своєї дитини йому «світить» кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років.

  Наразі судами області винесено 211 постанов про призначення злісним неплатникам аліментів суспільно корисних робіт, кошти від яких підуть на погашення заборгованості їхнім дітям.

 

Последнее изменение Среда, 28/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework