×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині поліція розслідує замах на вбивство чоловіка

  Подія сталась увечері 24 листопада у Коростишівському районі, попередньо, на ґрунті раптового конфлікту між двома чоловіками після спільного чаркування.

  Потерпілий госпіталізований з тяжким пораненням шиї, винуватця ж затримали поліцейські. Триває досудове розслідування.

  Близько 22.30 до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про термінову госпіталізацію охоронника місцевого господарства у с.Старосільцях із серйозним ножовим пораненням шиї. Потерпілого було прооперовано. 

  На місці події працювала слідчо-оперативна група. Першочергово було встановлено, що 51-річний житель Житомирського району, заступивши на чергування, отримав удар ножем від невідомого чоловіка, який постукав у двері і після накоєного втік. 

  – У ході з’ясування обставин і встановлення осіб, причетних до події, працівники кримінальної поліції у вчиненні тяжкого злочину викрили 48-річного місцевого жителя. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Свою вину у вчиненні нового злочину визнав і був затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, - розповів начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.

  Попередньо з’ясовано, що затриманий чаркував разом із потерпілим, і під час раптового конфлікту між чоловіками зав’язалась суперечка, останнім аргументом в якій виявився ніж.

  Усі інші обставини встановлюються і перевіряються у рамках розпочатого за ст.15 (Замах на злочин) ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ кримінального провадження. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

  За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

 

Последнее изменение Среда, 28/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework