Незабаром в Житомирі стартує проект GoLOCAL — безкоштовне навчання для учасників АТО та вимушених переселенців

  Проект GoLOCAL "Школа малого та середнього підприємництва" у Житомирі" стартує вже за два тижні, набір на навчання активно триває! Програма 6-денного курсу -це ВИКЛЮЧНО корисна інформація з основ ведення бізнесу і буде цікава як тим, хто планує розпочати власну справу, так і тим, хто вже має свій бізнес.

 

  БЕЗКОШТОВНЕ навчання для учасників АТО та вимушених переселенців! Для інших діють привабливі умови участі :) Деталі участі, а також програму навчання ви можете знайти на сторінці проекту http://golocal-ukraine.com/projects/shkola-msp-u-zhitomiri/.

  Якщо у вас з'явилися питання щодо участі у проекті "Школа МСП" - приходьте на відкриту ОЗНАЙОМЧУ ЗУСТРІЧ з організаторами та викладачами курсу, яка відбудеться у наступний вівторок, 4 ГРУДНЯ у Житомирському державному технологічному університеті (м. Житомир, вул. Чуднівська, 103).

  Окрім секції "запитання-відповіді", на вас чекає МАЙСТЕР-КЛАС від досвідченого бізнес-тренера Олександра Бакки «ПЛАНУВАННЯ ПРОДАЖІВ. Корисні поради для підприємців».

  Для участі у інформаційній зустрічі / майстер-класі, просто заповніть реєстраційну форму за посиланням https://goo.gl/forms/IXTxYWlOFJclk6Dv1

  Чекаємо на вас!

  *Проект “Забезпечення участі ветеранів АТО та вимушених переселенців у Школі малого та середнього підприємництва у м. Житомир” відбувається за підтримки Міжнародний фонд "Відродження".

  Посилання на сторінку заходу.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework