У Житомирі планують очистити русло річки Крошенка

   У Житомирі збираються почистити від забруднення та розширити русло річки Крошенки, яка тече через райони нашого міста. На цю роботу, а саме на очищення та відновлення, буде витрачено більше мільйону гривень з міського бюджету. Далі розповість «Zhytomyr.name».

   Управлінням комунального господарства Житомирської міської ради було проведено закупівлю послуг, а саме «виконання заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Крошенка в Житомирі». 28 листопада було укладено договір з виконавцем - ТОВ «Джерельна вода» на суму 1 мільйон 314 тисяч 568,8 гривень.

   Як зазначив начальник УКГ Олександр Марцун, роботи  по відновленню та очищенню ручки будуть проводитись в районі гаражного кооперативу «Восход». Необхідність очищення полягає в тому, що через замулення та забруднення річки підтоплюються будівлі, що знаходяться поруч з нею. Закінчити всі роботи заплановано ще у цьому році.

  «Тому від кооперативу «Восход» і до вулиці Саєнко повинні здійснити прочищення русла. Фактично наше комунальне підприємство разом з підрядником вже проводить цю роботу і плануємо до кінця року завершити», - каже Марцун.

   Довідка: Крошенка  — річка у Житомирському  районі. Вона є лівою притокою річки Кам’янки (басейн Тетеріва) Довжина річки складає 14 кілометрів. Площа басейну 57, 2 квадратних кілометрів. Має поруч ставки та три водосховища. Розпочинається річка біля села Вереси та далі тече через Житомир, де впадає у Кам’янку у районі вулиці Вільський шлях.

Джерело: zhytomyr.name
 

Последнее изменение Пятница, 30/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework