У Житомирі відбудеться благодійна акція «Ярмарок талантів», приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю

   04 грудня 2018 року о 13.00 в приміщенні Житомирського технологічного коледжу КНУБА (вул.. Небесної Сотні 37) відбудеться благодійна акція «Ярмарок талантів» приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю. На акцію запрошено 150 дітей, молоді, людей  старшого віку, які мають інвалідність.

    Організатори акції: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Житомирський технологічний коледж КНУБА, БО «Благодійний фонд «ЛАВ», депутат Житомирської міської ради – Любов Цимбалюк.

   Акція проходить за підтримки: депутатів Володимира та Людмила Кропивницьких, ТОВ «Полісся продукт», БО «Благодійний фонд Володимира Мунтяна»,  ЖФ «МБФ «Відкрите серце», ЗАТ «Житомирські ласощі», мережі магазинів АТБ та ін.

   Основна мета акції: ще раз нагадати  суспільству, що люди з інвалідністю повноправні члени нашої держави; довести в першу чергу людям з інвалідністю, що через прояв свого таланту, вони можуть заробляти собі на додаткові необхідні речі; подарувати радість тим, хто найбільше потребує нашої уваги.

   У програмі акції – в приміщенні Житомирського технологічного коледжу буде розташовано 7 станцій: вокальна, хореографічна, театральна, загадкова, спортивна, станція образотворчого мистецтва, інтелектуальна, які мають пройти люди з особливими потребами і проявити в кожній із станій свій талант. Взамін, керівники станцій будуть видавати учасникам так звані гроші -  «Таланти», а які по завершенню заходу кожен учасник, який має ці гроші зможе підійти до імпровізованого кіоску і придбати собі продукти, засоби гігієни, канцтовари, шапки та носки та ін.

   Чим більше людина збере коштів на станціях, тим більше вона зможе придбати необхідних речей в кіоску.

   В програмі акції також вітальне слово від організаторів та спонсорів заходу.

   Запрошуємо ЗМІ до висвітлення цієї події, яка відбудеться  4 грудня 2018 року о 13.00 в приміщенні Житомирського технологічного коледжу КНУБА за адресою: Небесної Сотні 37.

  Більш детальна інформація за тел. 096 468 17 65

Последнее изменение Пятница, 30/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework