Допоможіть знайти двох юних мандрівників із Житомирщини!

  Увага! Розшук! Нещодавно пішли з місця проживання та не повернулися двоє братиків 13-ти та 11-річні Родіон і Дмитро Ніконенки, жителі Житомирського району. Правоохоронці розшукують хлопчиків і просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця їх можливого перебування.

   Братики проживають у с. Кодні та навчаються у місцевому загальноосвітньому закладі. 14 листопада, за повідомленням їх матері, хлопці пішли до школи і додому не повернулися. Братики і раніше залишали домівку на певний час. Нині є підстави вважати, що вони можуть перебувати в обласному центрі.

  Прикмети Родіона Ніконенка: на вигляд близько 13-14 років, зріст 145 см, худорлявої тілобудови. Був одягнений у бежевий светр, темно-синю куртку, чорну шапку, темні джинси та кросівки.

 Прикмети Дмитра Ніконенка: на вигляд 11-12 років, зріст 140 см, середньої тілобудови, світлорусий. Був одягнений у, темно-синю кофту, джинси, коротку синю куртку, шапку рожевого кольору із синіми смугами, темно-сірі кросівки з бордовими вставками.

 Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Родіона та Дмитра, повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.

kd30111815 1

kd30111815 2

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Последнее изменение Суббота, 01/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework