×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині керівник банку підроблював документи та привласнив майже 200 тисяч гривень

  Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем директором відділення банку та підробленні банківських документів з метою заволодіння грошовими коштами вкладників.

   26 листопада 2018 року, за погодженням із процесуальним прокурором, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених  ч. ч. 1, 2 ст. 200 (незаконні дії з документами, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків), ч. ч. 3, 4 ст. 191 (привласнення майна у великому розмірі шляхом зловживання службовим становищем),
ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

 Під час досудового розслідування установлено, що директор одного з відділень банку систематично, протягом 2014 року, підробляла документи та інші засоби доступу до банківських рахунків, які використовувала для привласнення коштів вкладників.

  З метою приховання злочинних дій зловмисниця видавала клієнтам банку завідомо підроблені договори про відкриття депозитних рахунків. Усього підозрювана, прокручуючи такі незаконні оборудки, присвоїла понад 180 тис грн.

  Злочинні дії банківського працівника викрито та припинено завдяки спільним злагодженим діям слідчих та прокурорів за оперативного супроводу  Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ НП України.

  Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в області.

 

Последнее изменение Суббота, 01/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework