×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Третина районів Житомира отримала якісніше теплопостачання

 
  Завдяки заміні надземної тепломагістралі, яка передає теплоносій від котельні по вулиці Жуйко до вулиці Шевченко, житомиряни можуть користуватись якіснішими послугами теплопостачання.
  Детальна інформація розміщена на сторінці КП "Житомиртеплокомуненерго" у Facebook.
 
  Цієї осені КП «Житомиртеплокомуненерго» провело повну заміну повітряної тепломагістралі від районної котельні РК-6 по вул. Жуйко до вулиці Шевченка. Труби відпрацювали понад 30 років.
Останніми роками протягом опалювального сезону декілька років на тепломагістралі ставались пориви, що у свою чергу призводило до відключення частини будинків та перевантаження іншої лінії. Окрім цього, споживачі часто скаржились на якість надання послуг.
  Стара труба була погано ізольована, що призводило до зниження температури теплоносія і відповідно менше тепла доходило у квартири.
  Заміна труби на сучасну розв’язала проблему якості та стабільності теплопостачання. Роботи проводились за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Було замінено близько 500 погонних метрів у двотрубному вимірі. Загальна вартість контракту склала 499 тис. євро.
 
  Магістраль забезпечує теплом близько третини районів міста, включаючи вулиці: В.Бердичівська, Довженка, Гагаріна, Шевченка, Хлібна, Небесної Сотні, Л. Толстого, частину площі Перемоги.
 
Джерело: insider.zt.ua
 

 

Последнее изменение Воскресенье, 02/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework