Відсьогодні в Житомирі курсуватиме маршрут №20, що вирішить проблему транспортного сполучення з Паперовою фабрикою

  Із 3 грудня у Житомирі починає курсувати маршрут №20, що вирішить проблему транспортного сполучення з районом Паперової фабрики.

   28 листопада представники Житомирської міської ради зустрілися з мешканцями мікрорайону Паперова фабрика, аби обговорити можливі варіанти забезпечення мікрорайону транспортним сполученням.

 «Ми обговорили ситуацію із транспортом, її причини і варіанти рішень. Мешканці району висловили багато різних думок, але всі погодились в одному, що мікрорайон необхідно забезпечити додатковим транспортом, незалежно від того хто буде перевізником чи якого кольору будуть автобуси», - розповідає Дмитро Ткачук.

  Більшість присутніх на зустрічі підтримали пропозицію заступника міського голови Дмитра Ткачука щодо вирішення проблеми завдяки введенню на території міста маршруту №20 «Силікатний завод - вул. Андріївська».

  10 автобусів цього маршруту курсуватимуть містом з понеділка ( з 6:00 год. по 22:00 год. ).«Маршрут № 20 сформований на основі існуючого приміського маршруту №110, який далі по вул. Бориса Тена та Великій Бердичівській прямуватиме до Силікатного Заводу, - коментує Дмитро Ткачук.- Маршрут № 20 (110) почне курсувати з понеділка. Це дійсно стане вирішенням транспортної проблеми мешканців цього району і дасть можливість забезпечити сполучення району з важливими об'єктами міської інфраструктури».

  Водночас, посадовець підкреслив, що наразі ведеться робота щодо забезпечення перевезення перевізником громадян пільгових категорій. Це питання планують вирішити завдяки впровадженню «Карти житомирянина».   

kd03121808 2

kd03121808 3

kd03121808 4

Джерело: Житомирська міська рада

Последнее изменение Понедельник, 03/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework