На Житомирщині розпочалися збори з оперативним резервом першої черги для ДШВ. ФОТО

  – Ми бойові побратими, разом служили в повітрянодесантній бригаді, разом воювали. Тож, і нині пішли служити до резерву разом, – розповідають Олександр з Нікополя та Анатолій з Полтави, які прибули на навчальні збори з оперативним резервом першої черги до однієї із частин ДШВ ЗС України. – Наша країна в небезпеці, і якщо потрібно, ми готові знову взяти до рук зброю.

  Так, протягом визначеного періоду, ці хлопці разом з сотнями інших військовозобов’язаних з різних регіонів України відновлюватимуть свої практичні навички у володінні зброєю та військовою технікою на полігоні неподалік Житомира.

  Як повідомив заступник командира Начального центру Десантно-штурмових військ ЗС України з морально-психологічного забезпечення підполковник Денис Сенчковський, програма підготовки військовозобов’язаних буде насиченою, цікавою та інтенсивною.

  Для економії часу та оперативності, представники одного із банків відразу ж на місці оформлюють картки для отримання резервістами одноразового грошового забезпечення.

  Після оформлення відповідних документів, резервістів забезпечують формою одягу, необхідним майном та спорядженням.

  Проживатимуть резервісти в польовому таборі, де створені всі необхідні умови проживання. Харчуватимуться резервісти за каталогом продуктів. Тобто, основні страви будуть готуватися в Навчальному центрі та своєчасно доставлятися в термобаках до полігону.

  Майже всі резервісти цього року пройшли подібні збори, брали участь в різних навчаннях та виконували стрибки з парашутом. Із введенням в Україні 
періоду дії правового режиму воєнного стану, ці мужні чоловіки свідомо прийшли на навчальні збори. Адже добре усвідомлюють, на скільки армії потрібні люди з бойовим досвідом. Для прикладу, Сергій з Кропивницького – воював в районі Дебальцевого, Зайцевого та Щастя в складі 57 окремої мотопіхотної бригади. А Денис з Нікополя – проходив службу в лавах 17 окремої танкової бригади, вів бойові дії на Луганщині.

  Такі хлопці, готові захистити Україну!

резервісти1

резервісти1

резервісти1

резервісти1

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework