×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Бердичівська центральна міська лікарня долучилася до проекту «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»

        Одним із критеріїв надання якісної медичної допомоги є безпека пацієнта, над чим і працює адміністрація міської лікарні та колективи структурних підрозділів.

         Після відвідування майстер-класу на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського щодо нових підходів дотримання санітарно-епідемічного режиму в лікарні було прийнято рішення придбати 5 систем прибирання «VERMOP» та почати підготовку окремих відділень до отримання статусу «Чиста лікарня, безпечна до пацієнта».

         Впровадження систем для прибирання значно зекономило витрати на придбання деззасобів та води, пацієнти та співробітники перебувають у безпечному лікарняному середовищі.

         За словами головного лікаря Бердичівської ЦМЛ Лариси Бабікової, на базі лікарні було проведено навчання представниками компанії «Лізоформ», які надали консультації щодо правильного підбору та застосування дезінфікуючих засобів та антисептиків.

         «Першою ластівкою у нашій Бердичівській центральній міській лікарні стало операційне відділення. Лише завдяки злагодженій роботі всього колективу закладу, відповідальності медичного персоналу до виконання своїх функціональних обов’язків, вдалося успішно пройти аудит і отримати цю почесну відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»», - зазначила Лариса Миколаївна.

         Для налагодження системи гігієни адміністрація лікарні згідно з рекомендаціями фахівців придбала дозуючі пристрої для дезінфікуючих засобів, рідкого мила, ємності для дезінфекції, технічний інвентар на суму 19 тис. грн. Також  проведено косметичний ремонт операційного відділення.

         Колектив лікарні вирішив не зупинятися на досягнутому, адже сертифікат «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» засвідчує кредит довіри пацієнта до лікаря. Тож БЦМЛ має намір щорічно підтверджувати отриманий статус.

 

Прес-центр УОЗ

 

Последнее изменение Среда, 05/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework