×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Святий Миколай кататиметься вулицями Житомира на автомобілі

  Вулицями Житомира на автомобілі проїде Святий Миколай, який вітатиме жителів різних районів міста.

  Про акцію "Експрес-листівка "Вулицями з краю в край їде святий Миколай" повідомляє управління культури Житомирської міської ради на сторінці в Facebook

  "У Житомирі 19 грудня Святий Миколай на святково прикрашеній автівці їздитиме вулицями міста, вітаючи городян з новорічними святами. У кортежі сивобородого будуть янголи та казкові герої. Лунатимуть віншування, вітання, вірші, веселі новорічні мелодії та пісні, оголошуючи усім, що саме 19 грудня, в день Святого Миколая, розпочинається цикл новорічних та різдвяних свят", - йдеться в публікації.

  Як зазначається, за кілька годин автівка з Миколаєм побуває в різних районах міста – на Корбутівці, Мальованці, Маликова, Богунії, Крошні, вулиці Київській, площі Польовій, майдані Смолянському, майданах Соборному та Корольова, де о 19:00 засяє головна ялинка міста.

  В управлінні культури додають, що експрес-листівка – це можливість охопити традиційними вітаннями якомога більшу кількість житомирян та нагадати про яскраві та самобутні зимові народні звичаї.

Джерело: ukrinform.ua

 

Последнее изменение Пятница, 07/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework