На Житомирщині депутат райради придбав авто вартістю понад 1 млн грн і «забув» повідомити про суттєві зміни в майновому стані

  Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, вчинене депутатом Черняхівської районної ради.

   У ході судового розгляду встановлено, що депутат органу місцевого самоврядування у січні цього року придбаву кредит автомобіль вартістю понад 1 млнгрн, однак повідомлення про суттєві зміни в майновому стані не подав.

  Таким чином депутат райради, будучи суб’єктом відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, не дотримався вимог ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції».

  Постановою Черняхівського районного суду депутата визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 172-6 КУпАПта накладено штраф в розмірі 1700 грн.

  Протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, щодо депутата Черняхівської районної ради складено Управлінням захисту економіки в області ДЗЕ НПУкраїни за результатами опрацювання інформації ГО «Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем», який продовжує співпрацю з правоохоронними органами.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Последнее изменение Пятница, 07/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework