Щука "зачотна": Рибалки діляться світлинами здобутих трофеїв на Житомирщині. ФОТО

  Тривала морозна погода скувала льодовим покривом водойми Житомирщини. Настання холодів, дуже очікуваний час у любителів зимової риболовлі. Вона, як і інші види лову, - прекрасний вид відпочинку, який має свої особливості і, що приносить часом трофеї, яких не зловиш в інші сезони.

  Про це йдеться в матеріалі 04141.com.ua

  Рибалки Житомирщини діляться в соціальних мережах своїми трофеями, серед яких є досить пристойні екземпляри. "Зачотна" щука ловиться в водоймах Житомирщини, але в більшість рибалок не ділиться місцями свого успішної риболовлі, і по аналогії з грибниками на запитання: "Де назбирав гриби?", отримаєте звичну відповідь - в лісі. Так, і наші рибалки "по тихому" ловлять на річці.

  Напевно, одна з моїх улюблених міннох в останні пару сезонів-це Rerange130SP Jackall: до відрази стабільно ловить на будь-якій водоймі-підбираючи варіант подачі приманки, можна виколупати навіть саму неактивну щуку ... Колір воблера вторинний-важливіше сама подача його рибі, а колор -то Вже таке, хоча є адепти-цвітомани ... Тільки вчора намагався довести одному товаришеві, що Rerange в золоті теж прекрасно ловить, як і в будь-якому іншому-переконати вдалося, але з трудом... Причому без різниці освітленість водойми і сезоннность: це однин з моїх улюблених кольорів"-ділиться своїм досвідом рибалка Андрій Швець.

  Пропонуємо Вашому огляду світлини здобутих цьогоріч трофеїв:

kd10121804 2

kd10121804 3

kd10121804 4

kd10121804 5

kd10121804 6

Джерело: 04141.com.ua

 

 

Последнее изменение Понедельник, 10/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework