Собі туалет за 82 тисячі, а школярі нехай ходять на вулицю – “справедливий” розподіл коштів мерією Олевська

  У місті Олевськ на Житомирщині додатково перерахували 82 тисячі гривень на ремонт санвузла в мерії й це попри те, що раніше з бюджету громади було виділено 3 мільйони гривень на реконструкцію будівлі.

 

  Про це "СтопКору" розповів представник місцевого осередку.

  Така розтрата коштів місцевого бюджету викликала обурення у мешканців. Зокрема, батьки учнів школи №3 розповіли про відсутність внутрішніх туалетів для учнів. Тобто діти змушені за потреби вибігати у мороз на вулицю. На прохання батьків провести ремонт в приміщенні наразі мерія не реагує, а лише постійно заявляє про успіхи Олевської ОТГ.

  "Вони не можуть забезпечити елементарних умов для маленьких жителів громади. Хотілося б відзначити, що з початком реформи децентралізації завдяки змінам в законодавстві бюджет громади виріс в десятки разів, більшість податків залишається в бюджеті. І керівництво громади саме має право визначати, куди ж направити гроші" – розповів Олександр Ігнатьєв.

  Інформацію про черговий перерахунок коштів для оновлення туалету в будівлі мерії активіст знайшов у пошуково-аналітичній системі "007".

Znimok ekrana o 13.50.09

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework