Реконструювати стадіон «Колос» в Олевську, за 6 мільйонів буде полтавська фірма

  «Олевська дитячо — юнацька спортивна школа» Олевськой міської ради, має намір укласти договір на Реконструкцію трибуни та побутових приміщень майнового комплексу стадіону «Колос» з полтавською фірмою ТОВ «БК Центр буд».

  Відповідне рішення прийняв тендерний комітет 7 грудня. Протокол засідання опублікований на порталі державних закупівель  Prozorro, - передає olevsk.online.

  У торгах брали участь три фірми: ТОВ «Екстеріор груп», ПРБФ «Комунальник» і ТОВ «БК Центр буд».
  Найвигіднішу пропозицію дала ТОВ «БК Центр буд» «, яка запропонувала здійснити роботи за 6 155 475 грн, що на 2,7 мільйона гривень менше первісно очікуваної вартості яка становила 8 904 692 грн.
  Роботи будуть проводитися за рахунок державної субвенції, яку надають громадам що вступили в реформу децентралізації.

  В рамках проекту передбачено будівництво нової сучасної критої трибуни на 1 200 місць, реконструкція адміністративних приміщень, з передбаченими роздягальнями, душовими та іншими важливими приміщеннями для сучасних спортсменів, в тому числі організація водопостачання та водовідведення. Також передбачений міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям, волейбольний та тренажерний майданчики, ремонт бігових доріжок. І, звісно, найголовніше – реконструкція футбольного поля.  — Так в 2017 році прокоментував цей проект директор стадіону В. Рабош

  ПРБФ «Комунальник», це фірма яка виграє більшість будівельних підрядів в Житомирській області. У Олевської ОТГ ця фірма виграла 6 великих підрядів на суму 29,5 мільйонів гривень.

  ТОВ «Екстеріор груп» проводить роботи по реконструкції адміністратівної Будівлі міської ради під центр Надання адміністратівніх послуг, за рахунок коштів міської ради.

Стадіон Олевськ 2

Стадіон Олевськ 2

Стадіон Олевськ 2

Стадіон Олевськ 2

 

Последнее изменение Вторник, 11/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework