Дайте автобуса в село, або транспортні проблеми в одному з районів області

  Матеріал, в якому порушується така тема розміщено на mn.zt.ua.

   Дослівно подаємо текст повідомлення, скажімо так, звернення одного з мешканців Малинського району:

  «Усе життя прожив у Юрівці, пропрацювавши у "Сільгосптехніці" в Малині. Скільки себе пам’ятаю, завжди добирався на роботу пішки або крутив велосипедом. Однак роки беруть своє. Ноги вже не такі слухняні, як колись. До того ж старість нині така, мусиш шукати підробіток до пенсії. Тож двічі на тиждень їжджу сторожувати у місто. Хочу сказати: дорога від Юрівки до першої автобусної зупинки Малина мені вже не під силу. Тяжко подолати отих декілька кілометрів, особливо взимку.

  Із односельцями, а також жителями Малинівки, Лумлі, Різні не раз піднімали питання автобусного сполучення між нашими селами і Малином. Виявляється, автобус потрібен не лише пенсіонерам, які час від часу вибираються у місто, а й молодим родинам, адже чимало їх працює у Малині. Та й сільська дітвора хоче займатися у різних міських гуртках, відвідувати школу мистецтв. Однак діти не мають такої можливос­ті, адже нічим добратися у Малин, потім додому.

  Питання автобусного сполучення не раз піднімали у Малинівській сільській раді. Минулого тижня, дізнався, ініціативна група провела перемовини з керівництвом Малинської райдерж­адміністрації, яке обіцяло підставити плече у вирішенні наболілого питання. Від знайомих чув, попередньо говорили і з перевізником Олександром Столяром.

  Було б дуже добре, аби Олександр Васильович допоміг вирішити нашу проблему. Знаю, у сільській раді навіть пообіцяли знайти гроші для відшкодування проїзду пільговиків.

  Однак болить душа й за жителів Лумлі та Різні. Села ніби й не віддалені, а автобуса немає. Може, буде можливість охопити маршрутом і ці населені пункти?».

Джерело: mn.zt.ua

 

Последнее изменение Четверг, 13/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework