У Житомирі навчатимуть підприємців будувати бізнес в Інтернеті

  18 грудня у Житомирі пройде безкоштовний семінар “Бізнес-Інкубатор” для підприємців-початківців, маркетологів та активних людей, які тільки планують створити власну справу. 

 

  Захід відбудеться за підтримки ПриватБанку і Mastercard.

  Спікери:

  Антон Воронюк, керівник академії інтернет-маркетингу “WebPromoExperts”, лектор академії “WebPromoExperts”, розповість про стратегію інтернет-маркетингу для бізнесу.

  Сергій Желепа, маркетинг-менеджер “WebPromoExperts”, лектор академії WebPromoExperts, навчить просувати свій бізнес в Інтернеті за допомогою соціальних мереж.

  Усіх зацікавлених житомирян чекають 18 грудня 2018 року об 11:00 на 2 поверсі готелю “Reikartz” за адресою:

  м. Житомир, Замковий майдан, 5/8.

  Вхід вільний за попередньою реєстрацією: goo.gl

  Проект “Бізнес-Інкубатор” – це освітня платформа для підприємців у рамках національної програми “КУБ” (Країна успішного бізнесу), місія якої - створення екосистеми навчання й підтримки бізнесу, збільшення кількості успішних підприємців. Кожен представник бізнесу може приєднатися до програми й безкоштовно отримати або вдосконалити свої знання.

  Тренінги проходять на регулярній основі в різних містах України. Загалом з початку нинішнього року “Бізнес-Інкубатор” вже кілька разів збирав підприємців у Львові, Одесі, Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Харкові.... Участь у заходах завжди безкоштовна. Потрібно лише пройти попередню реєстрацію на сайті inkubator.pb.ua. Також на сайті можна обрати і пройти онлайн необхідний курс навчання та слідкувати за анонсами наступних семінарів.

kd13121810 2

прес-служба Житомирського регіонального управління ПриватБанку

Последнее изменение Четверг, 13/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework