Березівський навчально-реабілітаційний центр: від серця до серця. ФОТО

  З плином часу змінюється і розвивається Березівський навчально-реабілітаційний центр. Незмінними лишаються лише постійні успіхи й перемоги його вихованців. Нині у закладі навчається 142 дитини зі складними порушеннями розвитку, з розладами спектру аутизму та з порушеннями слуху.

   Головною метою діяльності Центру є забезпечення реалізації права на освіту дітей з особливими потребами, їх інтеграція у суспільство шляхом здійснення комплексних реабілітаційних заходів, спрямованих на розвиток, відновлення здоров’я, корекцію порушень та здобуття освіти відповідного рівня. Про це йдеться в матеріалі на silske.org.

  Нещодавно, 3 грудня, у світі відзначали Міжнародний день людей з особливими потребами. Він є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з обмеженими можливостями. У світі їх налічується понад 1 мільярд, що приблизно становить 15% населення планети.

  Цей день в Березівському навчально-реабілітаційному центрі ознаменувався проведенням цікавих справ. Ранок учнів і педагогів закладу розпочався із загальношкільної лінійки «Можливості – обмежені, здібності безмежні». Дошкільне відділення Центру перетворилось на ляльковий театр «Казка в гості завітала», під час якого вихованці змогли поринути у світ чарівності й краси, а на занятті «Талановиті рученята» виготовити свої найкращі поробки. А скільки радості принесли дітям зимові розваги «Весело граємо – зимоньку зустрічаємо».

  У «Мандрівку до країни порозуміння» вирушили учні 1-их класів, а 2-4 класи зіграли у пізнавальну гру «Країна радості й добра», взяли активну участь в майстер-класі «Паперова казка» та грі – поле чудес «Добро врятує світ». Хвилини незабутніх моментів подарував дітям 1-5 класів колектив «Jam Studio», який провів чудове свято «Казковий світ дитячих мрій».

  В цей день до закладу завітали начальник Житомирського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" - Юрій Панасюк і його заступник Сергій Логвіненко, які відзначили кращих спортсменів закладу подарунками. Свою кмітливість і силу продемонстрували учні 5-12 класів під час спортивно-розвивальних перегонів «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дають всім дітям крила» та гри-квесту «Несподівана подорож».

  Ці та інші заходи в Центрі відбуваються завдяки злагодженій співпраці педагогів закладу, а також небайдужих людей, які готові завжди подати руку допомоги тим, хто її потребує.

  Вихованці й працівники Центру висловлюють щиру подяку спонсорам, які не стоять осторонь потреб закладу: керівнику ВАТ «Агротепломаш» Тер-Тумасову Артуру Олеговичу; корпорації «Братерство без кордонів – Україна» та її координатору Лукашуку Олександру Володимировичу; головному лікарю ФОП «Комфортна стоматологія» Колосу Сергію Юрієвичу; приватному нотаріусу Силіній Наталії Володимирівні; приватним підприємцям Скобелю Дмитру Володимировичу, Троценко Наталії Віталіївні, Гацькому Олександру Олександровичу.

kd13121816 2

kd13121816 2

kd13121816 2

kd13121816 2

kd13121816 2

kd13121816 2

kd13121816 2

kd13121816 2

   Вчитель зарубіжної літератури Ковалик В.В.

Джерело: silske.org
 

Последнее изменение Четверг, 13/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework