У Коростишеві правоохоронці припинили функціонування автогазозаправної станції, яка діяла без дозвільних документів

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області проводиться розслідування у кримінальному провадженні за виявленими контролюючими органами фактами незаконного функціонування низки автогазозаправних станцій, які відпускали скраплений газ без належних дозвільних документів, що створювало загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.

   У четвер, 13 грудня 2018 року, у ході досудового розслідування, слідчими поліції спільно з працівниками Управління захисту економіки ДЗЕ НП України та за участю відповідних фахівців, проведено санкціонований обшук у  м. Коростишів.

  Під час обшуку виявлено нелегальну автозаправну станцію та обладнання, яке забезпечувало її функціонування, зокрема, 10 підземних резервуарів зі скрапленим газом, труби, двигуни, насоси, паливно-роздавальну колонку з пістолетом для заправки автомобілів, а також документи та грошові кошти.

  Наразі, за погодженням із процесуальним прокурором, до суду подано клопотання щодо накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

  Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Пятница, 14/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework