Жінку, яка залучила неповнолітнього до передачі наркотиків у колонію, засуджено до 6 років позбавлення волі замість 6 місяців арешту

  Коростенською місцевою прокуратурою, за результатом вивчення вироку щодо призначення м’якості покарання арешту з конфіскацією частини майна особі, що скоїла злочин за ч. 2 ст. 307 (незаконне неодноразове придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів із залученням неповнолітнього) КК України.

   Завдяки фаховій, принциповій позиції, прокуратура довела в апеляційному суді тяжкість скоєного особою злочину та необхідність призначення суворішого покарання. Ухвалою апеляційного суду Житомирської області  вирок суду першої інстанції скасовано та постановлено новий – позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією усього майна, яке є власністю особи.

  Йдеться про те, що неодноразово судима 41-річна уродженка м. Київ, що  проживає у Коростені, придбала два медичні шприци наркотичного засобу – опію ацетильованого, з метою подальшої передачі до виправної колонії засудженому, про що з ним попередньо домовилася по телефону. Того ж дня жінка звернулася до неповнолітнього місцевого жителя та попросила його «зробити послугу» - перекинути у домовлений із засудженим час наркотичний засіб через огорожу до виправної колонії.

  Однак хлопець, взявши пакунок, відніс його не в колонію, а до відділення поліції, де й розказав про таку «наркотичну пригоду».

 

                                                            Прес-служба  прокуратури Житомирської області

 

 

Последнее изменение Понедельник, 17/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework