Кривава трагедія під Житомиром: загинули троє людей, ще троє травмовані. ФОТО

  Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 грудня близько 7.45 на 17 км автошляху Житомир-Могилів-Подільський, у с. Двірець Житомирського району. У результаті ДТП загинули троє людей, травми отримали ще троє, серед них – дитина.

 

   Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області. 

  На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУ Національної поліції області та Житомирського районного відділення поліції, патрульні поліцейські.

  За попередньою інформацією, водій автомобіля «Opel», 38-річний житель Хмельницької області, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Toyota».

  У результаті ДТП загинули водій та двоє пасажирів автомобіля «Opel», 38-річний та 71-річний жителі Хмельниччини. Ще один пасажир автомобіля, 8-річний житель Хмельницької області, отримав травми та був доставлений до Житомирської обласної дитячої лікарні.

  Також ушкодження отримали водій та пасажирка автомобіля «Toyota», 37-річна жителька м. Новограда-Волинського та 45-річна громадянка Польщі. Їх доставили до лікувальних закладів м. Житомира.

  Нині триває з’ясування причин та обставин події.

дтп Двірець2

дтп Двірець4

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework