×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині сільська рада виділила двом різним власникам одну земельну ділянку

  Мешканка села Новогородецьке розповіла, що у 2007 році вона отримала земельну ділянку для будівництва будинку та ведення господарства від сільської ради.

 

  Для приватизації ділянки їй було необхідно погодити межі землі з сусідкою, яка категорично відмовилася це зробити. Шукаючи причину відмови, жінка дізналася, що сільська рада передала цю ділянку і їй, і сусідці, - повідомляє nkontrol.org.ua.

  У травні «Народний контроль» Житомирщини надіслав звернення до сільського голови з проханням розв’язати це питання. Крім того, просили створити комісію, і визначити межі спірної ділянки, однак відповідь на свої звернення так і не отримали. Зрештою, цю справу розглядатимуть 20 грудня у суді.

  «Судові суперечки, які виникають із земельних правовідносин, є досить поширеними. У цьому разі орган місцевого самоврядування ухвалив кілька рішень про надання дозволу на виготовлення технічної документації на земельну ділянку, адресовані двом різним особам. Тим самим сільською радою було спровоковано конкуренцію права щодо однієї земельної ділянки. Така ситуація призводить до порушення права позивача на отримання у власність землі. Фактично, за таких обставин, хто швидше виготовить пакет документів, той і отримує землю. Інша особа залишиться ні з чим. Тому позивач вирішив оскаржити у суді рішення сільської ради”, – коментує ситуацію Сергій Касянчук, помічник народного депутата України, Дмитра Добродомова.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework