Житомирян обурив «Парад ялинок» на Михайлівській. ФОТО

  Не встигли на Михайлівській з'явитися красуні-ялинки, як в соціальних мережах люди вже почали обговорювати таку велику кількість святкових красунь-дерев.

   Звісно ж, думки різняться: багато хто не може натішитися та робить атмосферні, святкові світлини біля ошатних ялинок, які з самого ранку почали прикрашати на Михайлівській, але з іншого боку, далеко не всі тішаться таким змінам на Михайлівській: в соціальних мережах дехто почав обурюватися, що для того, аби прикрасити головну вулицю Житомира, було зрізано дуже багато мініатюрних дерев.

  Скільки людей, стільки й думок. А ми ж пропонуємо переглянути кілька дописів у Фейсбук, а також ознайомитися з коментарями під тими публікаціями, аби переконатися, що дехто не розділяє тих приємних емоцій, того ажіотажу, який, у позитивному сенсі, виник навколо маленьких ялинок.    

   Юлія: «Всех с праздником! Чудес и счастья!
  А теперь по делу: на Михайловской прямо сейчас поставили около 30 елок ..срубленых..не в горшочках. Кто эти люди? Кто им разрешил это делать? И блин в то время, как все кричат об экологии, весь мир за "зеленый" экологический стиль жизни..Житомир как всегда..Это же пропаганда срезать елки, любить только себя и убивать природу, чтоб пару дней создать "праздничное" настроение..:( у меня оно уже ужасное.. 
  Зеленые активисты! Предлагаю акцию протеста!! 21 век! Какие на фиг живые елки в центре города?!».

kd19121805 1

kd19121805 2

kd19121805 3

kd19121805 4

  А ось допис у спільноті "Твій Житомир. Твоя Житомирщина":

  Хтось може мені пояснити, ДЛЯ ЧОГО ЦЕ? Для чого зрізати купу дерев, яка нічого не прикрашає, яка тільки нагадує, що дерев в нашій державі ніхто не шкодує, яку всеодно розтягнуть за добу і потім будуть причитати, що все на благо людей, а вони бидло! Але ДЛЯ ЧОГО?

  Отож, якби декому не подобалося те, як нині прикрасили Михайлівську, центр Житомира, але про те, що думають люди з приводу мініатюрних ялинок, теж не можна не сказати.

kd19121805 5

kd19121805 6
kd19121805 7
kd19121805 8
kd19121805 9

Последнее изменение Среда, 19/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework