В Андрушівському районі знайшли 100 кілограмову авіаційну бомбу часів минулих війн. ФОТО

  19 грудня піротехніки ДСНС знешкодили у спеціально відведеному місці 100 кілограмову авіаційну бомбу часів минулих війн.

  18 грудня по лінії «101» надійшло повідомлення про виявлення підозрілої знахідки поблизу села Нехворощ Андрушівського району. Рятувальникам зателефонували місцеві жителі. Як з’ясувалося, чоловіки займалися пошуками металу на полі. Обстежуючи металошукачем відкриту територію, вони натрапили на підозрілий предмет. «Мисливці за металом» припустили, що це військовий боєприпас. Тому не наважилися самостійно вилучати небезпечний предмет із землі.

  Фахівці ДСНС ідентифікували знахідку як 100 кг авіаційна бомба часів минулої війни.

  Рятувальники Житомирщини нагадують населенню! Якщо ви помітили підозрілий предмет, то негайно повідомте про це за номером «101». Опишіть фахівцям ДСНС місце, де ви помітили небезпечну знахідку та спробуйте її чимось обгородити. Ні в якому разі не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси. Подібні предмети забороняється брати до рук та здійснювати з ними різноманітні маніпуляції. Лише професійні піротехніки знають, як знешкодити вибухонебезпечний предмет.

IMG 5365

У ДСНС України у Житомирській області

 

Последнее изменение Среда, 19/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework