На Житомирщині жорстоко вбито трьох жінок

  Минулий тиждень для поліцейських Житомирщини був напружений і насичений скоєнням на території області низки тяжких та особливо тяжких злочинів.

   "Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук начальник ГУ Національної поліції Житомирської області В’ячеслав Печененко. 

  11 грудня у с. Станційному Лугинського району знайшли за місцем проживання жінку з травмами голови. Уже за кілька годин поліцейські встановили 26-річного чоловіка, підозрюваного у нанесенні її смертельних ушкоджень. 16 грудня подібна історія сталася у Черняхові: 40-річна жінка загинула через побиття 60-річним співмешканцем.

  12 грудня у будинку 50-річного жителя с. Домолочь Коростенського району після розпивання спиртного стався конфлікт між ним та його гостем. У результаті останній наніс господарю смертельне ножове поранення.

  Загалом фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень з фатальними наслідками кілька. Усі вони сталися на побутовому грунті у результаті суперечок, підсилених вживанням алкоголю. Так, 14 грудня в Олевському районі у будинку, де проживала, була знайдена мертвою 29-річна жінка. Її смерть настала від нанесених співмешканцем травм.

  В усіх названих випадках підозрювані встановлені та затримані.

  Розбої зафіксовані у Бердичівському та Андрушівському районах. У першому – молодик, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, напав на водія маршрутки на кінцевій зупинці та забрав виручку. Його затримано та взято під варту. У другому – невідомі вдерлися оселі подружжя пенсіонерів.

  Упродовж тижня сталися дві крадіжки коштів з платіжних терміналів у м. Коростишеві та смт. Довбиші Баранівського району. За обома фактами розпочато кримінальні провадження та проводяться необхідні слідчо-розшукові заходи для встановлення причетних осіб.

  На автодорогах області поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів припинили майже тисячу порушень Правил дорожнього руху, з них 29 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Водночас зареєстровано 145 дорожньо-транспортних пригод, 24 з них із потерпілими. У результаті 3 людей загинули та 22 особи отримали травми різного ступеня тяжкості", - зазначив В’ячеслав Печененко.

kd20121805 2
kd20121805 3
kd20121805 4
kd20121805 5
kd20121805 6

 

Последнее изменение Четверг, 20/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework